Aanmelden

Hoe kun jij je aanmelden?

Je kunt je aanmelden om uiteenlopende redenen. Lees op deze pagina hoe je contact kunt opnemen met Verdienstelijk (via UWV), als je medisch wilt oefenen, wanneer je contact hebt met Stichting Oncosupport, of wanneer je een cursus wilt volgen.

Via het aanmeldformulier kun je een aanmelding naar ons doorsturen.

Uiteraard kun je ons ook bellen voor aanmelding of vragen.

onze contactgegevens

Scroll verder op deze pagina om meer te lezen over hoe je informatie kunt inwinnen via de verschillende instanties.

Aanmeld Formulier

Geef hier aan om welke reden je met ons in contact bent gekomen
UWVWorkshopsMedische indicatieOnco SupportAnders, leg uit in je bericht
Aanmeldopties1en2

 

UWV

Verdienstelijk heeft een overeenkomst met het UWV op gebied van re-integratie. Via Verdienstelijk kun je je opgeven voor een re-integratie / arbeidsfittraject. Zo’n overeenkomst biedt voordelen, omdat jij als cliënt via een traject bij Verdienstelijk en bij MijnGilde aan de slag kunt gaan. Zo kun je werken aan jezelf en aan een terugkeer naar een baan.

Bel voor meer informatie met Ans van den Berg van Verdienstelijk (058 – 8430233) of kijk op onze contactpagina.

GA NAAR VERDIENSTELIJK

 

Medisch

Voor het medisch oefenen werken we samen met een fysiotherapeut. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die fysiotherapeutische oefeningen moeten doen voor het herstel van hun blessure, sneller genezen als zij oefeningen doen die passen bij hun dagelijkse handelingen en interesses. Hier spelen wij op in. Als je graag creatief bezig bent is het veel zinvoller als je therapeutische oefeningen hierop gericht worden. Je houdt het oefenen langer vol als iets doet wat leuk is. Hierdoor herstel je sneller.

Doe je mee in een groep kost het oefenen €7,50 per uur. Wil je liever alleen, dan zijn de kosten €35,00 per uur.

Meer over medisch oefenen

 

Aanmeldopties3en4

 

Workshops

Heb je interesse voor creativiteit, lijkt het je leuk om eens te breien, haken, borduren of naaien of wil je deze ambachten graag samen met anderen doen, omdat dat gezelliger is? Je kunt je dan aanmelden voor een workshop of bij onze bestaande groepen op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen.

Als je je wilt aansluiten bij een bestaande groep dan kost dat €7,50 per dagdeel. Hiervoor krijg je ook koffie of thee. De gemaakte en gerestylede kleding blijft dan wel eigendom van MijnGilde. Je leert bij ons allerlei technieken en handige tips.

Wil je met een groep vriendinnen een workshop volgen is dit ook mogelijk. Wij kunnen een een cursus verzorgen van meerdere weken, workshops van een halve of een hele dag. Dit kan op maat samengesteld worden. Een workshop of cursus kost €17,50 per persoon per dagdeel. Dit is inclusief materiaal en koffie en thee. Het te restylen kledingstuk neemt u zelf mee. De groep moet wel minimaal uit 4 personen bestaan.

Nu aanmelden

 

Onco support

Stichting Onco Support creëert een ontmoetingsplek in Friesland voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Zij vinden er een luisterend oor, actieve ondersteuning, gezelligheid, lotgenoten e.d. MijnGilde werkt samen met Stichting Onco Support en biedt gratis creatieve bezigheid aan voor deze doelgroep.

Een belangrijk element in het verwerken van kanker is het lotgenotencontact. Door in gesprek te gaan met mensen die hetzelfde meemaken/meegemaakt hebben wordt de last iets draaglijker. Met elkaar praten over onderwerpen die spontaan boven komen. Dat kunnen zware items zijn, maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Gewone gesprekken zijn zeker net zo belangrijk. Gewoon even de zinnen verzetten in een andere omgeving.

GA NAAR ONCO SUPPORT