Life coaching

Life coaching

Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen verborgen talenten en vaardigheden bij jezelf te ontdekken? Dan is MijnGilde iets voor jou!

Wat is life coaching?

Life coaching bij MijnGilde betekent ondersteuning bij het ontdekken, ontwikkelen van jouw eigen mogelijkheden. Door doelgerichte vragen kunnen wij erachter komen hoe we jou kunnen helpen bij het écht groeien als persoon.

Het is een misverstand dat een coach ook een soort van hulpverlener is die jou adviezen geeft, die jou vertelt hoe jij bent en hoe jij je leven zou moeten leven. Dit doet een coach niet en wij zeker niet!

Wellicht kunnen wij jou daarbij ondersteunen door gericht aan de gang te gaan met:

 • Bewustwording en persoonlijke groei
 • Het vergroten van zelfvertrouwen
 • Het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Dit doen we o.a. door waarnemen, het stellen van de juiste vragen, door confronteren en je een spiegel voor te houden. Belangrijk hierbij is jouw overtuiging dat je beschikt over kwaliteiten, competenties en mogelijkheden, zodat die kunnen worden ingezet om jouw situatie te verbeteren.

Expert van jouw leven

Jij weet precies wat je allemaal hebt meegemaakt, hoe je situaties hebt opgelost, wat jouw sterke kanten zijn en je minder sterke. Jij weet wat je goed kan en waar je vrolijk van wordt. Alleen ben je soms vergeten daar bij stil te staan.

Wij ondersteunen jou bij het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten, bij het zoeken naar de juiste antwoorden op de juiste vragen. Hierdoor kun jij zelf jouw oplossingen vinden voor de problemen waar jij tegenaan loopt. Op deze wijze krijg je meer zelfvertrouwen, immers je hebt zelf de oplossing gevonden die werkt!

Het moet wel duidelijk zijn dat wij geen hulpverlener of psycholoog zijn. Wij helpen geen mensen die specifieke of zware ggz- problemen hebben en wij stellen geen diagnoses. Wij helpen jou om jezelf te helpen en ons doel is om jou sterker te maken.


Individueel

Onze life coaching sessies kunnen zowel in groepsverband als individueel gegeven worden. De prijs voor een individuele sessie bedraagt:

€80,- per uurincl. BTW

VRIJBLIJVEND AANMELDEN

Groepsverband

Bent u liever gezellig met anderen aan het nadenken over uw toekomst? Dat kan! De prijs voor een sessie in groepsverband bedraagt:

€30,- per uur(min. 3 uur) incl. BTW

VRIJBLIJVEND AANMELDEN

Combi (Aanbevolen)

Gecombineerd pakket dat je gegarandeerd vooruit helpt!

 • 7 persoonlijke sessies (t.w.v. €840,-)
 • 7 groepsessies (t.w.v. €630,-)
 • Ondersteuning via de mail gedurende het traject
 • Bespreking huiswerk, eindgesprek en follow-up gesprek

€995,-incl. BTW
Je bespaart: €475,-

VRIJBLIJVEND AANMELDEN

Hoe gaan wij te werk?

Het coachtraject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intakegesprek waarin wordt onderzocht wat jouw vraag en jouw zoektocht is, wat je wilt bereiken, hoe je persoonlijke situatie is, wat je wilt gaan doen bij atelier MijnGilde en waar je passie ligt.
 • Groepswerkzaamheden, hier ga je aan de slag met je creatieve werkzaamheden
 • Gerichte opdrachten die tot doel hebben antwoorden en oplossingen te vinden voor jouw vragen en doelen.
 • Afronding van het traject of wel de evaluatie en bespreking hoe je verder kunt
 • Na twee maanden een telefonisch follow- up gesprek.

Aarzel je nog?

Weet je nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP