Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

MijnGilde is echt een plek waar we er voor elkaar willen zijn. Er ontstaan vriendschappen en iedereen voelt zich betrokken met elkaar. Draag jij een steentje bij?

Waarom zou je?

Samen maken we mooie geüpcyclede kleding en woonaccessoires voor de verkoop. We gebruiken hiervoor verschillende ambachtelijke technieken zoals, borduren, haken, breien en naaien. We praten, we lachen en zijn ondertussen druk bezig met onze passie voor creativiteit.

Daarnaast zijn vrijwilligers erg belangrijk om samen een groep (community) te vormen. Zeker bij de begeleiding van cliënten en coachees. Een onderdeel van coaching door MijnGilde is namelijk het werken in de groep.

In een groep leer je van elkaar, je doet nieuwe contacten op en het samen bezig zijn doet je eigen problemen even verdwijnen. Bovendien is het veel gezelliger dan alleen.

Help mee

Draai gezellig een dagje mee en proef de gezelligheid! Elk paar handen helpt, of je nou goed kunt naaien, haken, breien of op een andere manier jouw steentje bij wilt dragen. Kom met ons in contact!

Neem contact op